Start Zoeken

Nepal

[In aanbouw]

Start
Kathmandu
Pokhara

 

Het magische hindoe-koninkrijk Nepal ligt in AziŽ - ingeklemd tussen China en India - op zo'n 11 uur vliegen vanaf Nederland.

Hoewel Nepal een klein land is, biedt het een ongelooflijke variŽteit aan avontuurlijke belevenissen. In de plattelandsdorpjes die je onderweg tegenkomt lijkt het alsof de tijd al honderden jaren stilstaat. De cultuur van Nepal kent vele tradities, waarin de mensen hun onderlinge verschillen accepteren en in harmonie met de natuur en elkaar leven.

Vele mensen over de hele wereld hebben een enorme fascinatie voor Nepal en het machtige Himalya gebergte. Het land biedt ieder wat wils; van onverschrokken bergbeklimmer tot botanist en van wandelaar tot vlinderverzamelaar.
Of je de nacht nu in een tent, in kleine dorpshuisjes of in een 5-sterren hotel wilt doorbrengen, alles is mogelijk. En of het nu gaat om trekkings, klimmen, raften, bezienswaardigheden, winkelen of excursies; je zult aangenaam verrast zijn door de unieke belevenissen en de relatief lage kosten van een vakantie in Nepal.

 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan anne-gre.engel@xs4all.nl.
Laatst bijgewerkt: 08 juli 2004