Start Zoeken

Bibek Pandey; uw gids in Nepal

[In aanbouw]

Start
Nepal
Reis op maat
Himalaya
Trekkings
Foto's
Referenties

 

Welkom op de homepage van Bibek Pandey!

Op deze homepage vind je informatie over (vakantie in) Nepal en over Bibek Pandey, een jonge enthousiaste gids die Nepal op z'n duimpje kent en je graag zal adviseren over je vakantie beleven in zijn vaderland..
Daarnaast zal hij je vragen (per email of per telefoon) graag beantwoorden; hij leeft in Nepal en werkt in het toerisme, dus kan je vanuit zijn dagelijkse praktijk informeren en adviseren.

Bibek heeft veel ervaring als trekking gids in Nepal. Zijn jeugd bracht hij door in het machtige Himalaya-gebergte. Hij spreekt uitstekend Engels en is door de Nepalese overheid geautoriseerd als officiële staatsgids.

In 2003 is Bibek twee maanden met vakantie in Nederland geweest. Foto's hiervan vind je op http://www.xs4all.nl/~tkoot/Bibek. Hij vindt het erg  leuk om (Nederlandse) toeristen een geweldige vakantie in zijn prachtige vaderland Nepal te bezorgen.

horizontal rule

Mogelijkheden

Bibek regelt op verzoek alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd in Nepal. Verschillende trekkings, dragers, klimmen, overnachtingen, rafting, safari's, culturele uitstapjes. De tochten begeleidt Bibek zelf op een zeer persoonlijke manier  

horizontal rule

Bibek Pandey

Hier wat informatie over mijzelf:

Ik kom uit de Langtang trekking regio (ten Noordwesten van Kathmandu) en ik leef sinds 1995 in Kathmandu.
De eerste twee jaar van mijn trekking carrière was ik drager bij trekkings. Vervolgens ben ik trekking gids geworden. Ik heb ervaring als gids in heel Nepal en heb allerlei soorten trekkings georganiseerd. Teashop/house-trekkings, waarbij je slaapt en eet in teashops/houses. Of kampeertrekkings, waarbij je verblijft in een tent en we bij de tent voor je koken. Deze trekkings doen we vooral in gebieden waar weinig tot geen mensen wonen. Naast trekkings organiseer ik ook bergbeklimmings-tochten.
Bij de Tribhuwan University in Kathmandu haalde ik mijn bachelor in Nepalese historie en cultuur. Daarnaast heb ik mijn opleiding tot trekking gids afgerond bij het Centrum voor Hotel Management & Toerisme. Ik ben erkend en geregistreerd door het Nepalese Ministerie van Toerisme & Burgerluchtvaart.
Ik heb met name Europese en Amerikaanse mensen gegidst.

horizontal rule

Contactgegevens

Voor meer informatie en/of boeking kun je contact opnemen met Bibek, hij zal je vragen graag beantwoorden. Als Bibek op pad is in de bergen, kan hij zijn emails niet lezen. Het kan dus enige tijd duren voordat je een reactie ontvangt.

Het emailadres van de webbeheerder is van één van Bibek's vrienden in Nederland.

In Kathmandu vind je Bibek vaak in restaurant 'Bamboo Club' (als hij niet aan het werk is natuurlijk). Dit is een restaurant van vrienden van Bibek in de wijk Thamel.

Postadres
Postbox no 8328, Kathmandu, Nepal
E-mail
Informatie: bibekpandey@hotmail.com
Webbeheerder: anne-gre.engel@xs4all.nl
Telefoon:
-977-1- 4701547 (Restaurant Bamboo Club)
        -977-1- 4361069 (thuis, met name 's ochtends)
 
webbeheerder: 0346-574159
 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan anne-gre.engel@xs4all.nl.
Laatst bijgewerkt: 08 juli 2004